Blogg om sjukvård, hälsa, mat och friluftsliv.

Blogg om sjukvård, hälsa, mat och friluftsliv.

En trygg och respektfull assistans för min mamma - Omtanken i Skåne, det bästa assistansbolaget i Lund

Jag vill dela med mig av min mammas fantastiska upplevelse med personlig assistans i Lund, tack vare det pålitliga assistansbolaget Omtanken i Skåne. Deras dedikerade team och professionella vård har verkligen gjort en positiv skillnad i hennes liv. När vi insåg att min mamma behövde personlig assistans för att leva ett självständigt liv, började vi leta efter det bästa assistansbolaget i Lund. Omtanken i Skåne dök upp som ett självklart val, med sitt utmärkta rykte och engagemang för kvalitet.

Omtanken i Skåne har verkligen överträffat våra förväntningar när det kommer till personlig assistans. Deras dedikerade team av assistenter visade omsorg och empati för min mammas individuella behov. De skapade en trygg och respektfull miljö där hon kände sig bekväm och respekterad. Genom Omtanken i Skånes personliga assistans har min mamma upplevt en märkbar förbättring av sin livskvalitet. Hon har fått stöd och hjälp med vardagliga aktiviteter, från personlig vård till hushållssysslor och socialt stöd. Det har gett henne frihet och självständighet att fortsätta leva ett meningsfullt och aktivt liv.

Omtanken i Skåne har verkligen varit en pålitlig partner i vår resa med personlig assistans. De har alltid lyssnat på våra behov och önskemål, och deras flexibilitet har gjort det möjligt för oss att anpassa assistansen efter min mammas förändrade behov. Vi har en enorm tillit till Omtanken i Skånes omsorg och professionalism.

Assistansbolag Lund, Omtanken i Skåne